Achter de geraniums zitten? Mij niet gezien!“Achter de geraniums zitten, dat is niks voor mij. Dat kan altijd nog”, zegt Adje. "S ’ochtends ruim ik de boel op in huis en dan vertrek ik naar school. Daar is altijd wel iets te doen. Zo rond een uur of 11 ga ik dan aan de slag voor de overblijf. Dan zet ik alle mandjes klaar en haal ik alle broodtrommeltjes en drinkbekers uit de ijskast en doe deze in de manden en zet ze bij de lokalen". Onze Overblijfmedewerker Adje van basisschool De Vonder is een bezige bij.

Tijdens de overblijf vliegt deze inmiddels 82 jarige Overblijfmedewerker als een 24 jarige van links naar rechts over het schoolplein en de kinderen weten haar te vinden. Het is Adje hier.. en Adje daar. We kunnen hier alleen maar vol bewondering naar kijken en hopen dat ook wij op deze prachtige leeftijd net als Adje als een 'jonge blom' over het schoolplein heen zwieren. Waar kunnen we tekenen?????. We vonden het hoog tijd om Adje eens extra in het zonnetje te zetten.

Met een heerlijke doos vol oudhollands snoep en een mooie bos bloemen hebben we deze topper verrast. Ze was er blij mee en wij zijn erg blij met Adje!

Zo maken we samen de overblijf nóg leuker!

Adje

Ander nieuws