Veel gestelde vragen

Veiligheid van de kinderen en Overblijfmedewerkers staat bovenaan. Dat uit zich op allerlei manieren. Bijvoorbeeld middels een goed doordacht systeem van aan- en af te melden. Daardoor zijn onze presentielijsten up-to-date. Ook is er een reglement voor zowel de kinderen als voor onze Overblijfmedewerkers zodat het heel duidelijk is waar iedereen aan zich moet houden.
Ja, dat kan! Kinderstralen verzorgt al ruim 15 jaar met een kern van professionals en een grote groep enthousiaste vrijwillige Overblijfmedewerkers een leuke en gezellige overblijf voor meer dan 15.000 kinderen. Hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ouders zijn vaak niet gewend om voor een goed en professioneel georganiseerde pauze een reëel tarief te betalen. Door onze schaalgrote én door te werken met veel vrijwillige Overblijfmedewerkers kunnen wij het tarief zo laag mogelijk houden.
Het doel van Kinderstralen is een fijne overblijf op school te creëren voor ieder kind. Wij zijn van mening dat we hiermee ons doel niet realiseren. Indien u dit wenst kunnen u verwijzen naar andere betrouwbare software leveranciers die gespecialiseerd zijn in de (financiële) administratie voor het overblijven op scholen.
De wijze waarop wij de overblijf organiseren is per school vaak heel verschillend. Afhankelijk van de mogelijkheden die het schoolgebouw heeft, kan de overblijf bijv. in shifts georganiseerd worden. Ook rouleren we vaak groepen op het schoolplein. De regiomanager en de coördinator stemmen de praktische mogelijkheden af met de directie van de school om de opvang voor iedereen plezierig te laten verlopen.
Kinderstralen biedt ouders de mogelijkheid belangrijke informatie te delen zodat die informatie op de presentielijst komt. Hier wordt dan tijdens de overblijf rekening mee gehouden. Bij een levensbedreigende aandoening verwijzen wij de ouders naar ons protocol Medicijnverstrekking handelingen en toestemmingsformulier.

Wilt u graag meer weten?

Laat dan hier uw telefoonnummer achter.
Dan bellen wij u terug.

Onze beloften voor de TSO

Bij de tso of pauzeopvang zorgen wij ervoor dat:

  • Kinderen zich welkom en veilig voelen bij de overblijf.
  • Ouders hun kind met een gerust hart laten overblijven.
  • Scholen de zorg met een goed gevoel overlaten aan een professionele partner voor de tussenschoolse opvang.
  • Overblijfmedewerkers met plezier en goede ondersteuning hun overblijfgroep begeleiden.