Ouders

Waarom Kinderstralen?

Wij zorgen ervoor dat kinderen tijdens de tussenschoolse opvang even rustig kunnen eten en ontspannen. Op deze manier kunnen ze even opladen voor het middagprogramma van school. Alle kinderen eten en drinken de lunch die ze van thuis hebben meegekregen. Na het eten en drinken kiezen de kinderen zelf wat ze willen doen: meedoen met een activiteit, sporten, knutselen of gewoon even lekker ontspannen.

Inschrijven

Klik hier om uw kind in te schrijven voor de tussenschoolse opvang van Kinderstralen op uw school.

Inschrijven

Portaal en app

In ons ouderportaal kunt u terecht voor nieuws, activiteiten en informatie. Ook kunt u hier uw gegevens wijzigen of een verzoek sturen om de overblijf te pauzeren/stoppen. De financiële administratie is hier in te zien en u kunt ons rechtstreeks berichten sturen.

We sturen maandelijks een nieuwsbrief en hebben een handige app waarin u snel en eenvoudig de gewenste overblijfdag kunt aanpassen. Dit kan op de desbetreffende dag tot 09:30 uur.

Contact

De coördinator van Kinderstralen is het eerste contact voor uw praktische vragen over de overblijf. Iedere coördinator heeft een mobiel nummer waarop u haar kunt bellen of een bericht kunt sturen. Heeft u vragen over financiële of administratieve zaken? Die stelt u het snelst via MijnKinderstralen.

Aan- en afmelden via de mobile app

Handige aan- en afmeld app
voor ouders


Bijzonderheden

Gebruikt uw kind medicijnen, heeft het een allergie, volgt het een dieet of zijn er andere bijzonderheden die het overblijfteam moet weten? U kunt het aangeven bij de inschrijving van uw kind, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Ook kunt u dit via MijnKinderstralen zelf bij uw kind melden of aanpassen. Op de presentielijst komt dan bij uw kind een icoontje te staan met de informatie waarmee wij uw kind kunnen helpen of waar we extra alert op moeten zijn.

Kosten

De kosten voor de tso verschillen per school. Dit heeft te maken met de duur van de pauze, het aantal locaties, het aantal kinderen dat gebruik maakt van de tussenschoolse opvang en de inhoud van onze dienstverlening op school. Als stichting Kinderstralen op uw school de tso verzorgt/gaat verzorgen, vindt u op de website van uw school meer informatie en een link naar de speciaal voor de school aangemaakte pagina van Kinderstralen.

Nieuws:

Activiteiten: