Contactformulier ouders

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Kijk eens bij de veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.
Dat kan telefonisch of via onderstaand contactformulier.

Via MijnKinderstralen.nl kunt u de opvangdagen aanpassen of via een berichtje de opvang stopzetten. Het aanpassen van de opvang gaat direct in zodra u hier een bevestiging van heeft ontvangen. Meestal is dit nog dezelfde dag.
U heeft bij het inschrijven van uw kind een bevestiging ontvangen met login gegevens. Als u toch een nieuw wachtwoord wilt aanvragen, dan kunt u dat doen via de login pagina op MijnKinderstralen.nl.
Wij raden u aan om eerst de specificatie te lezen. Deze kunt u zien via MijnKinderstralen.nl. Op de specificatie staan de dagen die in rekening zijn gebracht en hoeveel dagen er vooruit gefactureerd zijn. Komt u er toch niet uit? Dan kunt u altijd Centraal Bureau bellen. Kijk voor de openingstijden op onze website.
Overblijfmedewerkers zijn medewerkers die in de buurt van uw school wonen. Zij worden aangenomen door de coördinator van Kinderstralen via een intake gesprek en een keer 'proefdraaien'. Zij hebben allemaal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en hebben minimaal één cursus van de Overblijfacademie gevolgt.
Dit kan helaas niet. De tussenschoolse opvang wordt door de overheid niet gezien als kinderopvang en daardoor komen deze kosten niet in aanmerking voor een toeslag.
U kunt uw kind voor de overblijf via de Aan- en Afmeld App eenvoudig tot 9:30 uur nog aan- of afmelden. U installeert hiervoor eenvoudig de App op uw telefoon en voert éénmalig uw kind(eren) toe.
U kunt ons over de stopzetting een mail sturen. Vermeld hierin de naam van uw kind(eren) en de naam van de school. U kunt ook via MijnKinderstralen.nl de tussenschoolse opvang van uw kind(eren) stopzetten. U ontvangt van de stopzetting een bevestiging via de mail. Meestal is dit nog dezelfde dag.
Op de website van uw school staat er een linkje om uw kind(eren) in te schrijven voor het overblijven. Ook kunt u uw kind inschrijven voor de overblijf via de website van Kinderstralen in het menu 'Wat we doen'.
Ja, zeker. Op MijnKinderstralen vind u ca. 25 steeds nieuwe lunchtips. Ook op deze manier maken wij de overblijf steeds leuker!Contact­formulier Ouders