Gevolgen sluiting school en tussenschoolse opvangVanaf woensdag 16 december zal de school van uw kind(eren) weer gesloten worden vanwege het inperken van de besmettingen met het coronavirus.
Hierbij informeren wij u welke consequenties dit voor u heeft. 

Kosten
U betaalt niet voor de opvang tijdens de dagen dat de school vanwege corona gesloten is.
Op dit moment gaan wij er vanuit dat uw school tot en met zondag 17 januari 2021 (dit is inmiddels verlengd tot 7 februari, red.) gesloten is. Het tegoed wat u heeft opgebouwd zal gedurende deze periode blijven staan.

Incasso
De kosten worden zoals u gewend bent iedere maand of twee maanden via automatische incasso afgeschreven (die frequentie blijft en kunnen we niet aanpassen).
Met de informatie die wij hebben op het moment van deze incasso, zullen wij de dagen tijdens de schoolsluiting niet in rekening brengen.

Wat betekent dit voor mij?
Indien in december de kosten voor uw school worden geïncasseerd, dan houden wij rekening met het feit dat de school t/m zondag 17 januari 2021 (dit is inmiddels verlengd tot 7 februari, red.) gesloten is. 

Noodopvang
In uw kind gebruik maakt van de noodopvang, dan hoeft u de dagen van uw kind niet aan te passen.
Wij registreren de dagen buiten de normale dagen om en u ontvangt hierover een aparte factuur.

Heeft u nog vragen? Belt u gerust Centraal Bureau: tel. 030 – 244 00 65 (dagelijks van 9:00 tot 14:00 uur). Vanwege de kerst en Oud en Nieuw zijn wij beperkt bereikbaar.

U kunt ook een mail sturen naar: los@kinderstralen.nl.


Ander nieuws